Ondertussen op het verbouwfront…

De nieuwe voordeur staat er al even in, ze werd 2x opgeschuurd en gebeitst en ziet er nu echt prachtig uit. Tijd om de inkomhal af te werken! De omlijsting van raam en deuren werd verwijderd, waar nodig werd nog wat isolatie tussen gepropt of een streepje gyproc aangevezen en alles werd bijgeplaasterd. Nu is het dus wachten tot alles goed droog is om de lelijke vloer te verstoppen onder een mooie, plinten te plaatsen, te verven en opnieuw deurlijsten te plaatsen. Het doet een beetje raar: de laatste loodjes “echte” verbouwing…

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s