Giveaway 7: LEGO!

Deze is een cadeautje van mezelf. Zoals een goede geek betaamt ben ik ook Lego fan. Ik kreeg de voorbije maanden een paar leuke Lego hebbedingetjes toegestuurd, die ik graag met mijn lezers wil delen. Ik weet dat jullie stiekem ook nog Lego verzamelen, of ervan genieten als jullie met de kinderen kunnen meespelen. Vandaar dat ik deze onder de noemer ‘geek’ plaats 😉 Het setje bestaat uit een kerstboompje: En een minifig uit de Lego Movie: de limited edition Emmett in pyama! Zoals steeds: wil je dit exclusieve Lego setje winnen, zet dat dan hier in de commentaren. De gelukkige winnaar wordt getrokken op 14 mei 2014.

EDIT: 17 gegadigden, amai! De op één na populairste giveaway so far. Ik gooide jullie namen in de randomizer van random.org en bovenaan de lijst stond Veerle Desmet-Baert! Ik hoop dat jouw jongens er veel plezier aan beleven!

18 reacties op ‘Giveaway 7: LEGO!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s