Giveaway 6: The Body Shop

Ik ben echt wel fan van The Body Shop in de categorie beauty en verzorging: hun haarborstel is mijn favoriet maar ook hun make-up en verzorging zijn top. Ze waren pionier in het bannen van producten die op dieren getest werden en maakten furore met hun publiciteitsacties die de vrouw voorstelden zoals ze echt is, in plaats van een stokkenpopje.

Dankzij The Body Shop mag ik voor de blogverjaardag een fijn setje beauty productjes weggeven. Het gaat hier om een lipstick Peachy Pink, een lightening touch liquid concealer een een palletje 4-step smoky eyes mét bijhorende brushes. Allemaal must-haves in je make-up kastje!

We blijven bij het bekende systeem om dit setje in huis te halen: commentaartje plaatsen en hopen dat je uit de trekking komt op 12 mei 2014.

EDIT: en de winnaar is Lentebloem! Veel plezier met het setje, ik stuur je een mail voor je adresgegevens.

13 thoughts on “Giveaway 6: The Body Shop

Geef een reactie