Giveaway 4: IKEA PS 2014

Ikea lanceerde net de nieuwe PS 2014 reeks. Het idee achter de designs is “on the move”. Speciaal ontworpen voor jonge, actieve mensen die nog veel verhuizen. IKEA spullen gemaakt om te verhuizen dus! De collectie omvat een hoop leuke items, klein tot groot. Decoratie items maar ook meubels. Neem nu deze coole ladenkast:

IKEA PS 2012 Ladekast en opzetladekast IKEA Gemaakt van massief hout, een slijtvast en warm natuurmateriaal.

Echt zalig hoe die chaotisch lijkt maar toch een typische IKEA logica heeft om in elkaar te steken.

Maar verder met de giveaway! IKEA past perfect in het thema “lifestyle”, dus presenteer ik een gelukkige winnaar met een gloednieuw IKEA PS 2014 klokje. Heerlijk minimalistisch en “very design”.

IKEA PS 2014 Klok IKEA

Winnen wordt opnieuw zeer makkelijk: commentaar plaatsen hieronder om deel te nemen, de winnaar wordt getrokken uit alle deelnemers. De winnaar wordt bekendgemaakt op 8 mei2014. Veel succes!

EDIT: veel geïnteresseerden! De onschuldige randomizer.org pikte er “Fientastisch” uit als winnaar van het klokje! Je krijgt snel mail!

12 thoughts on “Giveaway 4: IKEA PS 2014

 1. Kathleen

  Leuk, met een veranderend patroon, volgens de ikea site! Ik doe ook graag mee.

   1. Kathleen

    Hmm, vreemd, aangezien ik net wel een mail kreeg met jouw comment. 🙂 Ik zal je een e-mail sturen, dan weet je wie ik ben.

 2. De elektrische wekker heeft het hier begeven en wanneer ik mijn smartphone als wekker gebruik dan begin ik al mails te lezen nog voor ik goed en wel wakker ben en dat is niet bevorderlijk voor rustig ontwaken. Dit super mooie klokje zou dus zeker een ereplekje krijgen naast mijn bed 🙂

Geef een reactie