Giveaway 5: Dot Baby

De volgende giveaway is er ééntje voor de jonge ouders. Van de mensen van Dot.Baby mag ik een Dot.pot weggeven. Die zag je hier eerder al de revue passeren. Hij is zeer populair ten huize Endimi!

DotBaby

Dit handige potje bestaat uit 3 delen en groeit mee met je kindje. Volledig samengesteld is het een emmervormig potje met makkelijk uitneembare pot. Het handvat van de emmer kan als ruggesteuntje gebruikt worden.

Wanneer je kindje groter wordt en op het toilet begint te gaan kan je het potje uit elkaar halen en de emmer omdraaien. Dan krijg je een perfecte wc-bril verkleiner die een vertrouwd gevoel geeft aan je kind, en een zeer veilig en ergonomisch opstapje. Nog later kan het opstapje bijvoorbeeld aan de lavabo, wanneer ze zelf leren hun tanden poetsen.

De Dot.pot bestaat in 5 kleuren (blauw, rozerood, grijs, groen of oranje) en heeft een richtprijs van 39,95€.

Om deze te winnen blijft de eenvoudige regel gelden: commentaar hieronder met jouw favoriete kleur moest je winnen, de winnaar wordt getrokken uit de deelnemers op 10 mei 2014. Veel succes!

EDIT: de winnares is An Peeters! Proficiat! Ik stuur je een mailtje voor de details! Veel plezier met het potjestrainen van je kindje!

27 thoughts on “Giveaway 5: Dot Baby

 1. Annelies

  Toch maar eens mijn kans wagen, onze jongste kan zo’n potje gebruiken de komende maanden. Kleur maakt op zich niet zoveel uit, maar als we mogen kiezen: blauw.

 2. Toch even mijn kans wagen, onze jongste kan zo’n potje gebruiken de komende maanden. Kleur maakt niet zoveel uit, maar als we mogen kiezen: blauw.

 3. pretfles

  Leu voor onze kleintjes. Graag oranje. Kindjes zijn halve Nederlanders hier

 4. Ik begin binnenkort hopelijk met potjestraining, dus ik doe graag mee voor een Oranje potje! Het ziet er ook superleuk uit 🙂

 5. Liesbet

  Wat een superleuk ding! Ik doe héél graag mee, met twee (voorlopig nog) pamper-dragertjes in huis zeer tof! Om bij het interieur te passen (bloos bloos) graag grijs.

 6. Koen

  Functioneel, eenvoudig én mooi! Deze papa is fan! Kleur van geen belang, Blauw, grijs…

 7. Nathalie Achten

  Mijn dochter Zoë zal haar eerste verjaardag vieren op 17 mei 2014! Je kan nooit vroeg genoeg beginnen. Dit zou dus een leuk cadeautje zijn waar ze lang van zou kunnen genieten.😉

 8. Sandra Degreef

  Een 3-in-1-plaspotje dat niet begint te zingen wanneer het een druppel vocht detecteert, fantastisch! (it happened, once at night, zonder peuter op de pot, is om je een bult te verschieten 🙂 Als ik mag kiezen, ga ik voor blauw!

 9. eline lambotte

  rozenrood 🙂 mijn lievelingskleur, en al is mijn prinsjesje nog ietsje te jong, het zal van pas komen bij enkele maanden 🙂

 10. Catherine Testelin

  Het is potjestijd voor mijn zoontje! Spijtig genoeg vindt hij zijn muzikaal potje die hij nu heeft helemaal niet leuk. Ook het gewone potje uit Dreambaby vindt hij helemaal niet cool. Een dot.pot zou hier dus een groot hulpmiddel zijn. Het kleur maakt niet uit, zolang mijn zoontje de luiertjes maar afleert… 🙂

 11. Liebens Tabitha

  Super leuk, handig om ons zoontje binnenkort te helpen met zijn zindelijkheidstraining. Onze favo kleurtje; groen!

 12. Ann de leeuw

  Onze Thorben is vorige week 2 geworden en we zijn dus ook aan de zindelijkheidtraining begonnen. Het loopt nog ni vlot, maar het is nog vroeg hè,mss dat een ander potje meer aanzet om er op te gaan. Moesten we winnen graag een blauw of groen.

 13. Gwendolyn Robben

  Onze Karel is volop bezig met zindelijkheidstraining, maar blijkt niet altijd zoveel geduld te hebben om te blijven zitten. De mama zou dolgelukkig worden van een Oranje of Groen potje om eens te kijken of hij daar wel langer op blijft zitten. We zijn nu op 20 maanden al gestart met de training om een basis te hebben, want in augustus krijgt hij er nog een broertje bij…

Geef een reactie