Giveaway 3: Daithi Rua

Nee, ik kan jammer genoeg geen living room concert of zo weggeven van deze super goeie Ierse singer/songwriter. Ik zeg het maar direct 😉

Daithi Rua woont  al jaren in Gent en begint een behoorlijk woordje Nederlands op te pikken. Je kan hem regelmatig tegen het lijf lopen in de Ierse pub Celtic Towers aan de Sint Michielshelling, waar hij vaak Ierse sessies leidt. Zijn songs zijn heerlijk om te beluisteren en hij speelde al in tournees met Kadril en andere folkgrootheden in ons land. De laatste jaren pendelt hij vaak naar Noorwegen waar hij ook veel succes kent.

Hij werkt momenteel aan zijn vijfde CD. Zoals hij het zelf zegt maakt hij bij leven een tribute CD voor zichzelf. Hij contacteerde een hoop bevriende muzikanten en verzamelt zo nieuwe versies van zijn nummers. Eva De Roovere heeft bijvoorbeeld net een nummer opgenomen dat hij voor zijn grootmoeder schreef.

Voor deze giveaway schenk ik één van mijn lezers de mogelijkheid om zijn nieuwe single “The Harvest” te ontdekken. Dit nummer heeft hij opgenomen samen met Annika Fehling.

Weer een “eerst komt, eerst maalt” actie. Ga naar http://www.cdbaby.com/redeem en download The Harvest met de volgende code: H4UUCQ-TJHUGH

Veel succes en luisterplezier!

Geef een reactie