Giveaway nummer 2: Disney Soft Pals!

Giveaway nummer 2 heb ik te danken aan de mensen van Philips Soft Pals, en valt dus onder de categorie baby/kind. Zij gingen een samenwerking aan met Disney en brachten super leuke nachtlampjes uit die veilig mee in bed kunnen genomen worden door onze kleine prutsen.

Manon kreeg al een Sully toegestuurd. Toen ze vlak voor Pasen terugkwam van zee moest hij nog opladen, en liet ze hem in de woonkamer om waken dat de Paashaas lief zou zijn. Sindsdien gaat hij trouw elke avond mee naar bed: hij is makkelijk aan te steken wanneer ze hem nodig heeft (kantelsysteem) en zo zacht dat het geen kwaad kan dat ze erop rolt tijdens het slapen.

IMG_20140419_205241

Ik mag een Sully Soft Pal weggeven aan één van mijn lezers (waarde: 34,95 €) via deze giveaway maand! Wat moet je daarvoor doen? Een commentaar hieronder (vergeet niet je e-mailadres in te vullen!) en Manon trekt de winnaar met haar onschuldige handjes.

Veel succes! De winnaar wordt getrokken op 6 mei 2014.

Niet gewonnen? Kijk eens naar de andere versies en haal er ééntje in huis, alle Soft Pals zijn super schattig:

Philips Tafellamp SoftPal Mike 71705/33/16Philips Tafellamp SoftPal Minnie 71710/31/16Philips Tafellamp SoftPal Mickey 71709/30/16

EDIT: And the winner is Annette! Ik contracteer je per mail! Veel plezier ermee!

13 thoughts on “Giveaway nummer 2: Disney Soft Pals!

 1. Deze zijn superschattig, en als ze veilig zijn als baby erop rolt, nog beter! Ik was aan het rondkijken voor Tyrgen want ik vrees dat de bange momenten in het donker eraan komen 🙂
  Ttfn
  Annelies

 2. pretfles

  amai, weer zo een leuk ding, ze verwennen je nogal 🙂
  ik gun het je hoor

 3. Liesbet

  wat een super-fijn idee, en eindelijk een echt jongensding voor onze stoere Nathan (zou een mooi tegenwicht vormen met al dat roze-meisjes-speelgoed van grote zus hier in huis)!
  Ik duim mee!!

Geef een reactie