Jarig

Binnenkort is deze blog jarig! Ik begon ermee in mei 2009, toen ik net zwanger was van Manon. Een frisse wind door mijn leven, ik verhuisde van LiveJournal naar WordPress en begon deze Nederlandstalige blog. 5 jaar en vele lezers later vatte ik het plan op om voor deze blogjaardag mijn lezers eens goed te verwennen. Vele sponsors reageerden zeer positief op mijn vraag om hierbij te helpen. De komende weken doe ik 5 thema’s uit de doeken waar telkens een aantal giveaways mee gepaard zullen gaan. Vandaag laat ik de eerste op jullie los:

Kinderen en baby’s

Een zeer belangrijk thema hier op de blog. Dat zal nog verder evolueren naargelang de kindjes groeien, maar we zijn nog in de pampers, slapeloze nachten en tandjesfase, waardoor er een aantal fijne items en producten zullen uitgedeeld worden onder de geïnteresseerde lezers. Oude bekenden maar ook een paar splinternieuwe merken zullen de revue passeren. Een must dus voor zwangere koppels, verse ouders en ouders met jonge kinderen! Hou deze pagina goed in de gaten!

birthdaylogo

Nog een extra tipje van de sluier: ik ben zelf jarig in mei. Die dag voorzie ik een extra knaller van elke categorie!

One thought on “Jarig

  1. Alvast een heel gelukkige blogverjaardag gewenst!!
    Ik ben benieuwd naar de thema’s die de komende weken besproken zullen worden.
    Veel succes!

Geef een reactie