“nieuwe” voordeur

Dankzij Gudrun en haar “Gemuugthethebben” pagina zag ik dat ze haar vrijwel nieuwe voordeur te geef stelde. Dezelfde breedte als de onze, een tikkeltje korter. Wij ploeteren al jaren met een voordeur die eigenlijk gewoon een houten plank is, tocht erdoor in de winter, een kougat. We wilden een nieuwe voordeur steken, maar vonden onze goesting niet binnen het budget dat we wilden eraan spenderen. Ik was niet de eerste kandidaat, maar bleek wel de enige bij wie de deur in het gat zou passen. Dankzij een vriendin die een camionette ter beschikking had haalden we de deur af en na een tijdje in de kelder te wachten op het juiste moment lieten we ze vandaag plaatsen door een schrijnwerker. Binnen een halve dag haalde hij de oude deur weg en plaatste de “nieuwe”. We voelen nu al het verschil! Volgende op de lijst: binnenafwerking, maar dat gaan we zelf doen.

En in de lente eens opschuren en opnieuw schilderen, dan zal ze schitteren!

3 thoughts on ““nieuwe” voordeur

Geef een reactie