Drinkbus gezocht

Het duurde nog lang: Manon had een heel schooljaar lang een sport drinkbus, zo met een dop die je naar boven trekt.

Die hield het een jaar vol voor de dop het begaf en ze haar geliefde Hello Kitty bus inwisselde voor haar prinsessenbus met pop-up tuit van rosti mepal.

Drinkfles Campus Pop-Up - Princess Debut

Blijkbaar een populaire drinkbus: met naamsticker en al verdwenen in de naschoolse opvang na een maand. Nooit bij de gevonden voorwerpen terechtgekomen. De reservedrinkbus uit de kast dan maar, die wil niemand hebben want is blijkbaar “voor kleine kindjes”: de rietjesbeker van Difrax.

En ze wil dus graag terug een nieuwe drinkbus. Op zoek naar een nieuwe dus. Iemand tips qua merk of model voor een 2de en (hopelijk) 3de kleuterklas? U kent de voorwaarden wel: groot genoeg voor in de zomer, maar niet té groot of te zwaar, en geen lekkende doppen die ze toch zelf open en dicht kunnen doen.

3 thoughts on “Drinkbus gezocht

  1. saskia

    Ik zweer bij de drinkbussen van SIG. Niet goedkoop maar Sander gebruikt hem al voor het derde jaar!

Geef een reactie