Personal shopper voor verse papa’s?

Moderne papa’s willen echt wel meedoen met het verzorgen van en shoppen voor de baby. Maar vaak ontbreekt het hen aan info van welke producten nu waarvoor dienen en geschikt zijn. Kruidvat biedt eenmalig een helpende hand aan de verse papa’s: een personal shopper helpt hen wegwijs in het babygamma. Op 24 januari kunnen papa’s dus gratis deelnemen aan personal shopper sessies in Antwerpen en Brussel. Schrijf je snel in via deze link, en op 21 januari krijg je bericht of je geselecteerd bent.

Veel succes en veel plezier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s