Prutsen

Er was verstelwerk te doen. Jeans te repareren. Ik stelde het al belachelijk lang uit, maar mijn man drong aan, die extra broek was toch nodig in de kleerkast, een nieuwe kopen een beetje onnozel als deze er toch nog hing. Ik weet niet waarom, maar die stap zetten om de naaimachine uit de kast te halen en aan te koppelen is er vaak te veel aan. Uitstelgedrag. En eens die daar op de eettafel staat wil ik dat ik er in één keer wel wat mee kan doen, en niet alleen een onnozele jeans repareren. Er lag nog een lap stof van toen ik haar “kant-en-klaar” gordijn had ingekort. En toen rolde er een kussen van onder de naald. Nah.
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s