Nick Jr. op de ipad

Ik werd niet zomaar uitgenodigd door Nickelodeon om mijn dochter met Dora te laten spelen. Ze hadden ook fijn nieuws voor de ouders: een Nick Jr. app voor de ipad waarmee je de kinderen hun favoriete tekenfilms kan laten bekijken.

Een simpele video-app zou je denken, maar met een paar uitbreidingen:

  • Er zit een kinderslot op de app: je beslist op voorhand welke afleveringen ze mogen bekijken, hoe lang er mag gekeken worden etc. Wanneer de tijd op is moet een wiskundige vraag opgelost worden die te moeilijk is voor een kind van de doelleeftijd.
  • De app komt met 5 gratis afleveringen, 1 van elk van de 5 meest populaire reeksen van Nick Jr.
  • Een abonnement kost 2,99€ per maand, maar zowel de gratis als de betalende versie zijn volledig reclamevrij
  • Wanneer je een abonnement hebt krijg je toegang tot 110 afleveringen, die je offline beschikbaar kunt maken (naargelang het vrije geheugen op je ipad), dus op vakantie kunnen ze ook af en toe kijken, op een druilerige dag bijvoorbeeld
  • Je kan een afspeellijst maken per thema: wil je dat je kind naar wiskundig geïnspireerde afleveringen kijken? Even aanklikken en klaar. Meer een aflevering over samen spelen? Snel aangepast.

Coole app dus. De gratis versie staat er hier al op, maar ik overweeg toch om wanneer we op vakantie gaan te genieten van het betalende offline aanbod.

4 thoughts on “Nick Jr. op de ipad

Geef een reactie