Help Endimi winnen (en win ook iets)

Onlangs ging ik naar de 60ste editie van de Brussels Girl Geek Dinner, bij Depot Design. Zoals u misschien al weet ben ik zot van design, en ik genoot met volle teugen in de winkel vol prachtspullen.

Voor de aanwezigen hing er ook een wedstrijd aan vast: neem foto’s van mooie dingen, pin ze op Pinterest (of zwier ze ergens anders), laat Depot Design ze repinnen en verzamel likes op de Pinterest board van Depot Design. Prijs: een aankoopbon van 250€!

ME WANT!

Dus ik zou graag de hulp vragen van mijn lezers om OP DEZE LINK te klikken en daar te liken.

What’s in it for you? Ewel, Pinterest laat mij toe te zien wie er mijn pin geliked heeft. Als ik het geluk heb om te winnen, zal ik uit de mensen die dat deden een naam trekken, en die krijgt van mij een design spulletje toegestuurd dat ik zal deels kopen van de cadeaubon, in samenspraak met de winnaar zodat die echt iets heeft dat die zelf mooi vindt.

Ik koos deze fluffy tabouret als stemmenkanon, hopelijk vinden jullie hem ook leuk 🙂

#BGGD60

4 thoughts on “Help Endimi winnen (en win ook iets)

  1. De link lijkt niet te werken (bij mij althans). Als ik erop klik, word ik wel naar een andere pagina geleid, maar die blijft volledig leeg… 🙂

    1. Ook op de blogpagina zelf? Door een foutje in de link dat ik achteraf corrigeerde kan het zijn dat de link in een feedreader niet naar behoren werkt…

Geef een reactie