Endimi test nog eens een crèmeke

Dankzij The Insiders mocht ik nog eens een crèmeke testen: de bodylotion van Neutrogena. Ik kende al Neutrogena producten, vooral de handcrème en lippenbalsem, de fameuze “Noorse formule” crèmes. Zoals jullie al eerder gelezen hebben is mijn vel nogal lastig: reageert vaak als gevoelig, maar sommige producten voor gevoelige huid helpen niet voldoende. Vooral in de winter krijg ik enorm veel last van droge huid, en vlak na de douche ‘trekt’ alles zo.

Ook de dochter heeft nog steeds een lastig velletje. De dure crèmes waarvan ik regelmatig een staaltje krijg van de apotheek doen het hem ook niet, vaak klaagt ze dat het prikt, zelfs wanneer ik Remederm gebruik of zo.

Dus: Neutrogena bodylotion testen! Ik kreeg er ook nog een fles herstellende body balsam bij, voor die extra ruwe plekken die de dochter vaak heeft, zeker in de winter.

Nu wat ik er precies van vind.

  • De bodylotion is super voor dagelijks gebruik, desnoods ook tussendoor op de handen als handcrème. De lotion trekt vlug in, geeft een comfortabel gevoel en voelt niet vettig aan.
  • De bodybalsam is heel goed voor die extra droge ruwere huid. Iets vetter dan de bodylotion maar smeert goed uit en trekt ook vrij snel in. Het verzachtend effect is duidelijk: de dochter stopt direct met krabben.

Neutrogena is dus goedgekeurd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s