BGGD59: de Samsung Galaxy S4 Zoom

Op 23 oktober geraakte ik er eindelijk nog eens: Brussels Girl Geek Dinner, nummer 59 deze keer. Gastbedrijf van de avond was Samsung en ik had van hen de kans gekregen om hun nieuwe paradepaardje te testen: de Galaxy S4 Zoom.

We werden ontvangen in hun hoofdkantoor in Diegem waar we in de toonzaal een overzicht konden zien van de Samsung catalogus, van smartphones en televisies tot wasmachines, koelkasten en stofzuigerrobots.

Ik kreeg niet zomaar de S4 Zoom toegestopt: tijdens het officiële gedeelte van de avond moest ik ook aan de aanwezige girl geeks uitleggen wat ik goed of minder goed vond aan het toestel. Mijn slide deck vind je hier.

De rest van de avond werd gevuld met workshops gericht op het gebruik van specifieke settings van de S4 zoom. Er was een beautyworkshop gericht op het maken van de perfecte selfie, een light trace workshop, een vuurwerkfotografie workshop en een foodie fotografie workshop.

Samsung en de andere sponsors zorgden ook voor een fijne goodiebag: een 2-kleurige balpen, een bluray van The Wild en een moleskin-achtige notebook van Samsung zelf, een 2-kleurige lipgloss en staaltjes gezichtscrème van Artistry, de beauty catalogus van Armway, een flashy gietertje van Cofeley Services en last but not least mijn allerfavoriete item: een set van 10 metalen brainteaser puzzels van USG Professionals!

IMG_20131023_215903

Voor wie het niet wist: ik ben daar goed in en ik los die doodgraag op 🙂

Geef een reactie