F.A.C.T.S. 2013

Dit weekend was het weer zover: F.A.C.T.S., de grootste beurs in de Benelux voor fantasy, anime, comics, toys en sci-fi. Een vaste waarde voor mij: kijken naar mooie spullen, en resem aan kostuums en een massa vrienden tegen het lijf lopen. Soms ook veel te veel geld uitgeven, maar dit jaar viel dat wel mee.

Ik liet mijn haar vlechten door de dames van het Tolkiengenootschap Elanor, kocht en mooie opdruk op canvas van Iron Man en mijn man kocht de Iron Man figuur waar hij al een jaar naar uitkeek.  Onze kleine Yoda had vertederend bekijks en onze voeten deden naar goede gewoonte veel pijn aan het einde van de dag.
image

image

image

image

Op naar volgend jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s