Planes!

Disney heeft een nieuwe tekenfilm in de zalen: Planes!

Planes

Hoog boven de wereld van Cars vliegt Planes, met in de hoofdrol Dusty: een razendsnel sproeivliegtuigje dat er van droomt om mee te doen aan de allerspannendste luchtrace rond de wereld. Maar Dusty is niet gebouwd om te racen en heeft ook nog eens hoogtevrees. Ondanks zijn angst en met een beetje aanmoediging van zijn mentor, een ervaren marinepiloot, weet Dusty zich voor de grote race te kwalificeren. Dusty’s moed wordt behoorlijk op de proef gesteld wanneer hij hoogten bereikt waar hij nooit van had gedroomd en in een magische wereld naar de sterren reikt.

Om dit te vieren mag ik wat Planes goodies weggeven!

Ik geef weg:

  • een notaboek/adresboek met metalen kaft

20131018_113120

  • een kinderhorloge

20131018_113059

  • een setje van paspoorthoesje + bagagelabel

20131018_113030

  • een katoenen baseball pet (volwassen maat)

planes

Wil je één van deze goodies winnen? Plaats dan in de comments hier of op facebook welk karakter uit Planes je wel leuk vindt. Ik verloot de spullen onder de deelnemers. Deelname kan tot en met 26/10/2013 12u. Veel succes!

Geef een reactie