TRENDIG

Ikea lanceert  een tijdelijke design lijn die elke keer opnieuw zeer leuke elementen zal bevatten bevat. De collectie “TRENDIG2013” is de eerste in de rij en hiervoor is Ikea voor iets nieuws gegaan: de Aziatische invalshoek. Ikea designers hebben samengewerkt met Chinese designers om een collectie te ontwerpen rond het onderwerp “tafelen” en zo tussen onze 2 werelden tot een prachtig compromis te komen dat helemaal Ikea is.
image

De hoofdkleuren in de collectie zijn 2 tinten rood en 2 tinten groen, gecombineerd met het “typisch” Scandinavische blanke hout. De collectie bevat zo’n 30 stukken gaande van een nieuwe interpretatie van de rijstpapieren lampenkap over tafels en stoelen, opbergoplossingen voor de eetkamer, tafeldecoratie, keukengerei (snijblokken, serveerschotels) en een prachtig keramisch servies.
image

Zelf ben ik fan van het servies met prachtige motiefjes en kleuren, het ingenieuze dienblad (wordt als platte metalen plaat geleverd) en de decoratieve opbergdozen. Ook de stofjes zien er leuk uit, er zijn zelfs keukenhanddoeken beschikbaar.
image

Ik liet me al even verleiden tot het aankopen van de opbergdozen: 3 dozen in 1 pakket, van klein naar groot. De 2 kleinste zullen in gebruik genomen worden als juwelendoos, de grootste verbergt nu een hoop rommelige handige spulletjes die eerder zichtbaar in een schaal lagen in onze living.
TRENDIG 2013 Doos met deksel, set van 3 IKEA Voor het overzichtelijk opbergen van kettingen en sieraden tot make-up en haarspeldjes.

Geef een reactie