Nog fotoboek services testen

Via De Roze Doos kreeg ik mail binnen: gratis fotoboek bij Photobox. Een bepaald formaat natuurlijk, enkel de verzendkosten waren te betalen (6€). Fijn koopje, en aangezien ik toch net een hoop foto’s had gesorteerd om het Kruidvat boek te testen ging ik aan de slag met de software van Photobox.

Deze keer een boek voor Manon, want daar stond ik eigenlijk nog hopelozer achter dan voor Aidan: al 2 jaar. Ik selecteerde de foto’s, moest me bezighouden met ze een sequentiële naam te geven aangezien ze van verschillende dragers kwamen en dus verschillende filenamen hadden, en kon opladen. De keuze qua layout was simpel en snel gemaakt en huppekee.

Even een kleine frustratie: de kortingscode bleek niet te werken, ik kreeg eerst een error pagina en bij een nieuwe poging de melding dat de code al gebruikt was op mijn account en dus niet meer geldig. De klantendienst van Photobox was echter fantastisch: antwoord binnen de vermelde deadline, zeer vriendelijk en behulpzaam en het probleem was snel opgelost. Een paar dagen later lag het bestelde boek in het postkantoor op mij te wachten.

Het resultaat: mooi. Een leuk resultaat, goede kaft, goed papier en behoorlijke printkwaliteit. Ook hier had ik alle standaarden gekozen qua papier en afwerking. Je kan er ver in gaan als je superdeluxe dingen wilt, maar de prijs is dan ook wel navenant. Photobox kan zeker en vast de concurrentie met de gevestigde waarden aan!
image

image
Leuke extra: als bedanking voor mijn eerste bestelling kreeg ik een bon om nog een klein fotoboek te laten maken, ingebonden met spiraal. Ook hier waren de verzendingskosten nog te betalen (5€). Een leuk klein boekje, dat ik ook vulde met foto’s van Manon haar eerste kleuterjaar.

Geef een reactie