Ik gaf toe aan de verleiding

Ik nam een 3 maanden abonnement bij Deauty. Daarna zien we wel verder: als er teveel productjes blijven staan of zo. Eerste maand: september. Een themabox, de apothecary box. Een box vol producten die zogenaamd enkel te verkrijgen zijn bij de apotheek.
image
De inhoud van de doos:

  • Plante System: hydraterende crème met Edelwiess, een full size product waar je in de winkel 13,75€ voor betaalt, 40ml. Mijn fles Dove Indulgent Nourishment is bijna leeg, dus dit komt als geroepen.
  • A-Derma: Sensifluid: reinigingsmelk, geschikt voor de gevoelige huid. Op het briefje staat Full Size, maar het is een flesje van 75ml en de prijs die ze vermelden op het briefje is voor een fles van 200ml. Geen product van 12,99€ dus maar 3,59€. Maar toch zeer welkom: mijn huid houdt van afwisseling qua verzorgingsproducten en A-Derma is meestal goed spul.
  • Eucerin pH5 handcrème: tube van 30ml. Heerlijk want mijn vorige tube handcrème is bijna op en het wordt kouder, ik begin het al aan mijn vel te voelen.
  • Weleda body lotion met wilde roos: een staal van 20ml, mijn schoonmoeder is hier wild van, dus die ga ik zeker ook proberen.
  • Weleda pluimgierst shampoo: een staal van 18 ml, dat is max 2x mijn lang haar wassen, hopelijk kan ik op die tijd een oordeel vellen.
  • ROC Retin-ox Correxion dagcrème: nu ga ik misschien stoefen, maar dat valt nogal mee bij mij, die rimpels. Ze waren daar bij iU ook van onder de indruk. Een flesje van 15ml (full size is 40ml en kost 32;50€) waar ik mijn moeder een plezier mee ga doen.
  • Ten slotte zaten er nog 2 kleine staaltjes Weleda haarproducten bij en een bon voor een gratis douchegel van Plante System als je voor 20€ producten koopt op hun webshop

Qua productkeuze een schot in de roos voor mij, slechts 1 productje dat ik niet zal gebruiken, maar waar ik iemand heel blij mee kan maken. Daarentegen heb ik een kleine bedenking bij deze box: Weleda producten zijn heel leuk maar niet specifiek verkrijgbaar bij apotheek of drogisterij. De biowinkel hier achter de hoek heeft ook heel de Weleda lijn ter beschikking. Verder vind ik het jammer dat bijvoorbeeld de A-Derma reiniger als full size wordt aangeprezen maar tov een full size van bijna 3x groter wordt geprijsd. Niet echt correct als je het briefje niet 2x leest.

Leuke gimmick wel deze maand: het lijstje met de inhoud is in de vorm van een aangepast doktersvoorschrift. En zoals altijd is de doos zelf piekfijn verzorgd, een heerlijk cadeautje om uit te pakken!

Als er iemand wil genieten van de aanbieding van Plante System, let me know, je kan mijn actiecode krijgen. First come, first served. Code geldig tot 31 oktober 2013.

Geef een reactie