Babycadeaus

Vaak zie ik online de vraag voorbijkomen: wat geef je voor de eerste verjaardag van een tweede kind? Wat kreeg onze jarige man zoal? Het is iets makkelijker als de ene een jongen is en de andere een meisje. Dus: veel kleertjes, want hij groeit zo snel. Hij kreeg super leuke spullen, waaronder deze hilarische t-shirt van Gonzo uit de C&A:

Hij kreeg ook de Animal versie, en een leuk hemd met Mickey Mouse van zijn lieve meter. Ook mamy en papy gaven kleertjes, waaronder een lekker warme gebreide trui, je weet wel zoals die Zuid-Amerikaanse Indianen vaak verkopen op marktjes.

Ook pantoffels had hij nodig. Ik wilde Bobuxjes, maar toen werd ik verliefd op deze bobux-achtige sloefjes met helicopter in de Brantano, en oma en opa gaven die cadeau, samen met een leuke drakenpyama:

Onze kleine man heeft al maatje 20, en stapt nog niet zelfstandig. Ik wacht dus rustig af voor het kopen van echte schoenen, wie weet welke maar hij dan al heeft!?

Qua speelgoed werd hij ook verwend. Zijn peter schonk deze leuke eerste smartphone van vtech, het scherm reageert effectief op aanraking:

Foto: Vtech Baby Smartphone NL

En van mama, papa en zus kreeg hij deze toettoet auto’s garage van vtech, maar zus heeft er tot nu toe meer mee gespeeld dan broer 😉

Foto: VTech garage Toet Toet Auto\'s NL

Het toffe is dat ik de komende cadeautjesgelegenheden een paar extra autootjes kan vragen, oma en opa hebben blijkbaar al een stock ingeslagen.

Geef een reactie