Geknutsel

In juli kregen we een leuke doos vol knutselspulletjes van de mensen van HP. In augustus mochten we een mooie printer testen. Het kwam goed uit, in augustus waren we wat meer thuis en het weer was ook niet zo fantastisch.

image

De printer, een HP Envy120, was super makkelijk in gebruik: met een duidelijke touch display, makkelijk op de wifi, drivers direct beschikbaar. Hij kon ook foto’s uitprinten, als all-in-one printer, maar die kreeg ik niet zo goed als ik wilde. Mijn idee om een fotocollage te maken heb ik dus maar opgeborgen. Het was op zich wel makkelijk geweest: SD kaart erin en printen maar!

image

Wat ik wel een leuke feature vond: je kan “abonneren” op kleurplaten. Dan komen er op gezette tijdstippen automatisch kleurplaten voor de kindjes uit je printer. Van Playmobil bijvoorbeeld.

We gingen aan de slag: verf, kleurpotloden, vetkrijt. Deze vond ik behoorlijk geslaagd voor een meid van 3 en haar mama:

image

Grappig wel: na 3 weken school zijn haar knutsels plots enorm geëvolueerd! Ze kleurt gestructureerder, blijft behoorlijk netjes binnen de lijnen en zo. Wat een juf allemaal niet teweeg brengt 🙂

One thought on “Geknutsel

Geef een reactie