En nog tanden

Bijna 10 maand is mijn reuzenbaby. Hij zit flink rechtop om te spelen, sluipt als een volleerde commando aan hoge snelheid over het parket (waar verkochten ze dat dweilpakje nu weer?) en dat maakt tanden aan de lopende band, met meters kwijl tot gevolg.

De stand op dit ogenblik: 4 bovenaan (die  4de kwam er net door) en 3 onderaan. Aan het gekauw op de tut te merken zijn de eerste kiesjes zich ook aan het klaarmaken. Hopelijk krijgt hij nog een beetje respijt daarvoor, de arme kleine man ziet er af en toe serieus van af. Maar altijd met de glimlach. Ongelofelijk hoe vrolijk dat kind blijft.

20130714_185424

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s