Beste. Haarborstel. Ooit.

Lang fijn haar, wat doet dat volgens u? Jawel, knopen maken van jewelste. Krulhaar natuurlijk ook, hoewel ik (in mijn ogen) niet het geluk heb natuurlijke krullen te hebben, begrijp ik dat krullenmensen het ook heel moeilijk zullen hebben met hun haardos.

Ik wilde jullie gewoon een tip geven, mijn langharige medemensen, over de beste haarborstels ooit. Ik heb er al wat geprobeerd in mijn leven, en deze zijn de enige die het écht goed doen. Niet enkel qua gebruik en vrij pijnloos verwijderen van knopen in het haar, maar ook qua levensduur. Jaaaaren gaan die mee!

Ik stel u voor: de haarborstel van The Body Shop®!

Super ding. Echt waar. Ik verander nooit meer van merk.

12,50€ bij een The Body Shop in de buurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s