6 maand

6 maand al. 2 tanden. 8.700 Kg, 70cm. Hij deed flink alles wat hij moest doen bij K&G. Beginnen met vlees of ei in de groentepap. 200 gram telkens, voor de fruitpap zelfs meer. Aidan speelt met zijn voeten, babbelt, brabbelt, grijpt zijn kraakjesboekje en speelt ermee. En lachten dat dat kind kan, lachen! Van ‘s morgens tot ‘s avonds wanneer iemand die hij kent eens vriendelijk naar hem kijkt geeft hij de schattigste, vrolijkste lach terug! Zelfs als hij ziek is lacht hij ons nog toe!

Hij is intussen te groot geworden voor het badstoeltje, dat model waar ze op liggen, maar hij zit nog niet stevig genoeg voor de badring. Dat zal wel niet te lang meer duren zeker? Hij zit dolgraag in bad, zeker als de zus er ook bij zit. Zij is dan zo trots, giet water over zijn buikje tot hij kraait van plezier.

Net als Manon is hij gefascineerd door het lampje aan de muur bovenaan de trap. Wanneer we ‘s avonds de trap opgaan om naar bed te gaan kijkt hij er met grote ogen naar. We blijven er altijd even staan, na een 10-tal seconden begint hij dan te lachen en zijn we klaar voor bed. Grappig genoeg is dat de enige lamp die is blijven hangen van vorige bewoners, en ook wij hebben ze nog steeds niet vervangen, hoewel het een oud en kitscherig ding is.

Het is veel werk, meer dan één kind in huis. Maar gezellig ook, zeker als het platte van dat babietje af is. Het begint een gezellige boel te worden.

One thought on “6 maand

  1. fie

    en het wordt nog leuker. Hier zaten ze gisteren samen verstoppertje te doen. Gieren, lachen, brullen. Dat zo ook al eens ruzie kunnen maken of dat het best lastig is als ze allebei hun dag niet hebben vergeet je dan op slag

Geef een reactie