Wasmanden

Ik moffel de was graag weg. Wasmanden, zo van die met een deksel, zijn alomtegenwoordig thuis: 2 in de badkamer, 1 in onze slaapkamer, 1 in Manon haar kamer. Verschillende modellen: in de badkamer een kleine ronde kleurige mand voor de kleertjes van Aidan want die moeten absoluut met Le Chat gewassen, van bij IKEA uit de kinderlijn zo een pop-up mand die je ook plat kunt opbergen. Voor de rest van het gezin een simpele witte in een metalen frame, ook IKEA. Op onze slaapkamer een dubbele, weeral IKEA. Manden om was in te verzamelen en te sorteren zijn er echt in alle maten, soorten en prijzen.

En nu heb ik er toch wel één die er met kop en schouders boven uitsteekt zeker? Ze vervangt de vorige mand in de meisjeskamer.

Hetgeen mij namelijk irriteert aan al die andere manden is net het deksel. Ik wil niet met een paar armen vol was voor een mand staan met een deksel erop. Die deksels zijn er in alle maten en soorten: soms is het een soort flap erover, soms een echt deksel. En ik wil ook de manden niet open laten staan want dan zie je de rommel zodra je de kamer binnenwandelt.

Tadaaaa:

De OXO Tot flip-top wasmand. Je propt de was door het gat, het gaat vanzelf terug dicht en niemand die de rommel ziet.

Ook handig voor een berg knuffels of zo. Bij Oogappel.be.

Een reactie op “Wasmanden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s