Lenteweek!

Heerlijk, dat lentezonnetje vandaag, nietwaar? Je merkt direct dat je lichaam schreeuwt om energie. Je wilt vanalles doen, bijvoorbeeld naar de kapper om een frisse coupe of zo.

Maar je wil ook in vorm geraken, je goed in je vel voelen. De zin om gezonder te leven en gezonder te eten komt plots terug. Het goede weer zet aan om te wandelen, te lopen, in de tuin te spelen met de kinderen.

Ik werd net in deze sfeer gevraagd om mee te doen aan de lenteweek van A. Vogel van 18 tot 24 maart. Wadisda? Een week gezond eten, drinken, sporten en een zuiverende kuur om je lente-energie terug te winnen!

Super idee vond ik. Ik kreeg dus een lentepakketje dat zou moeten helpen het lichaam te zuiveren en zoveel mogelijk afvalstoffen kwijt te raken.

Hoe werkt de lenteweek? Een hele week krijg je in je mailbox tips voor gezonde gewoonten: beter op je voeding letten, veel water drinken, 4 uur sporten (verdeeld over de week) en bovenstaande voedingssupplementen. Er is zelfs een verwendag ingelast. Hier wordt regelmatig een kuur darmflora in huis gehaald, de andere producten ga ik nu ontdekken, ik ben benieuwd of ik resultaat zal voelen.

Wil je ook meedoen en een hele week gezonde tips en recepten ontvangen? Je kan inschrijven op de site. Laat die lente maar komen!

One thought on “Lenteweek!

Geef een reactie