Oudercontact

Vorige week onze eerste echte oudercontact. Typisch natuurlijk dat het verkeer keihard tegen zat, waardoor de opvang die we voorzien hadden compleet in het water viel en we in de klas zaten met de kleine meid erbij. Ze vond het niet erg: de juf had net een lading speelgoed gekregen en ze was maar al te blij om eens uit te vissen wat daar allemaal in zat.

Manon is zowat de jongste van de klas. Er is nog één kindje van een weekje of 2 jonger. Sommige kinderen zijn dus 10 maand ouder en hebben al een heel schooljaar achter de rug, in een eerste kleuterklas is dat een stevig verschil. De juf had de overgangstesten al eens gedaan en was onder de indruk van Manon haar kunnen. Ze kan nog niet alles, maar toch meer dan verwacht!

We moeten de komende weken wel proberen uit te vissen of ze echt problemen heeft met kleuren en hun namen of ze doet alsof om meer aandacht te krijgen tijdens de oefeningen. Zowel de juf als ikzelf zijn er niet uit. Dus gaan we spelletjes spelen thuis: Bella Bloempje, de kleurenpuzzels uit haar Babykit, en met Pasen kan ze met de Colorama spelen met haar neefje.

De jongedame is goed bezig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s