2 in 1 rompertje

Pasgeboren baby’s hebben de neiging hun snoetje open te krabben, die nageltjes beginnen plots uit te harden, ze weten niet goed wat ze met zichzelf moeten aanvangen,… Je kan kousjes over hun handjes schuiven, of echt krabwantjes kopen, maar in mijn geval bleven die nooit lang aan of zat je snel met weeskrabwantjes. Die dingen leiden een eigen leven zeker?

Lodger heeft nu een rompertje uitgebracht voorpasgeboren baby’s, met ingebouwde krabwantjes! Je plooit de mouwtjes gewoon om en huppekee. Een 2 in 1 dus. Ik wou dat die er al was geweest toen mijn baby’s eraan kwamen, had wel wat frustratie bespaard 😉

LORPC1038-TX-Romper-Cotton-56-Mountain

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s