Garam masala

En dan valt mijn euro dat in het voorgaande recept een moeilijk te vinden kruidenmengeling staat: garam masala. Maar eigenlijk is dat dus gewoon een mengeling van specerijen die op zich wél gewoon in de supermarkt liggen. Dus, hoe maak je garam masala?

Dit recept komt uit “De Indiase keuken van Anjum” en is een garam masala uit Punjab.

4 kleine gedroogde laurierbladen
7 zwarte kardemompeulen
1/2 tl zwarte peperkorrels
4 teelepels komijnzaad
stukje pijpkaneel van 5g
5 kruidnagels

Malen en bewaren in een luchtdicht kruidenpotje voor gebruik wanneer je er nodig hebt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s