Stepperdestep

Mijn ouders zijn wat aan het opruimen. Gevolg is dat ik een hoop oude spullen naar me toegeschoven krijg. Een hoop vintage dingen die ik stuk voor stuk zal opkuisen en waar Manon nog veel plezier aan kan beleven wegens vrijwel onverwoestbaar. Deel 1 was het Fisher Price paardje, deel 2 is deze houten step.

step

 

Uren heb ik hierop rondgetoerd, binnen- of buitenshuis. Manon was er snel mee weg, dus nu is het haar beurt. Maar hij kan wel een beetje kruipolie gebruiken, piept als gek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s