4 maand

Vandaag is mijn bolletje 4 maand geworden. Het is bijna alsof het met een tweede kindje allemaal nog sneller gaat, ongelofelijk! Met een grote baby heb je die indruk nog sneller natuurlijk. Bij Manon kon ik netjes volgen: op 1 maand droeg ze maatje 56, op 3 maand zat ze netjes aan maatje 62. Aidan draagt nu al een 3-tal weken maatje 68, jawel een 6 maand, en die beginnen nu krap te zitten.

Ik mag mijn pollekes kussen dat ik een super leuke klerenuitwisseling heb met een lieve kennis. De kleren van haar zoontje van 8 maand komen hierheen, het is ook een grote baby, en alles wat niet vernield is gaat terug zodat zij er nog iemand anders mee blij kan maken. Af en toe zitten er zelfs dingen bij die splinternieuw zijn! Dan en de kleertjes die ik van mijn schoonzus haar zoontje doorgegeven kreeg zorgen ervoor dat ik me nog niet heb moeten blauw kopen aan kleertjes die direct te klein zijn. Phew!

Het is echt een wolk van een baby, om een cliché te mogen gebruiken. Hij lacht zich soms te pletter, vooral als de grote zus gekke bekken trekt. Ze zijn er dol op als ze samen in bad mogen: hij in de badstoel, zij ernaast met een potje om water over zijn buikje te gieten zodat hij het lekker warm heeft.

Intussen eet hij dus vlot groentenpap, slaapt hij nachten van 8u met een droomvoeding om 23u en proberen we voorzichtig een routine in te bouwen.

4 maand. Ongelofelijk.

Geef een reactie