Druk

Terug gaan werken. Dat is ook een beetje flexibel zijn naar je werkgever toe wanneer het moet en het ook kan. Dat is een baby, goedgezind en klaarwakker, toch met een klein hartje om 7u ‘s ochtends op de crèche droppen om door smogalarm aan 90/u naar Wallonië te tuffen voor een dag tsjokvol vergaderingen. Dat is anderhalf uur later dan normaal thuiskomen bij een papa die samen met 2 kindjes vol verwachting in de zetel zit tot jij er bent. Dat is snel de spaghettisaus die ik de avond ervoor klaarmaakte opwarmen en samen aan tafel gaan, terwijl de baby breed lachend in de relax ligt en de kleuter honderduit vertelt dat haar broekspijpen nat waren van de sneeuw, dat Yana ook mee in de kring zat, dat Jules de klaspop ziek is maar dat zij van dokter doen en hem beter maken, dat Jules veel moet slapen nu, dat is de kindjes iets later dan goed is in bed stoppen.

Geef een reactie