Van Tupperware doen

De overbuurvrouw is opnieuw begonnen als Tupperware consulente. Als kickstart deed ze een paar avonden bij haar thuis, en de straat oversteken is geen moeite, dus ik ging eens kijken en luisteren.

Het is een avond met hapjes en verkoopspraatjes hé. Ik ken de spullen van Tupperware al goed, maar de meeste zijn zo duur dat ik er eigenlijk het geld niet aan wil geven. Na wat twijfelen wilde ik toch eens iets proberen. Tupperware probeert af en toe met iets nieuws te beginnen, en nu verkopen ze ook schotelvodden en andere microvezeldoeken voor het schoonmaken van hun producten. Ik was geïntrigeerd door de glasdoek: hij zou alle glazen en gepolijste oppervlakken blinkend schoon maken zonder strepen met enkel wat water! Die bestelde ik dan maar, samen met de kersteditie van de bonbonnière (in knalpaars, zo mooi!).

Gisteren werd mijn bestelling geleverd en vandaag heb ik de ultieme test gedaan: de glazen kookplaat. Eerst maakte ik ze schoon met warm water met Dreft, maar daarna bleven er dus hopeloos veel strepen zichtbaar. Normaal pak ik die dan aan met glasspray en huishoudrol. Dat heb ik nu dus niet gedaan: nu had ik de glasdoek met enkel zuiver water erop. Oordeel zelf.

20121211_142259

Geef een reactie