Sleepy Eeklo doet van totale uitverkoop

30 jaar lang had mijn peter een Sleepy winkel in Eeklo. Ik herinner me nog de eerste modellen van super meegevende lattenbodems die er geadverteerd werden met een kleine auto die heen en weer reed daarover en waar je je hand tussen kon leggen om te voelen hoe de latten zich aanpasten.

Maar hij is nu aan zijn pensioen toe en zijn geliefde winkel zal sluiten. Dus: wie kwalitatieve Sleepy spullen wil aan een mooie korting, ga naar Eeklo! While stocks last! Matrassen, lattenbodems, boxsprings, hoofdkussens, dekbedden, overtrekken, bed en zeteldecoratie, … ook de toonzaal bedden staan aan een mooie korting.

Definitieve sluiting is voorzien voor eind februari, dus jullie kunnen nog een slag slaan voor Kerst 😉

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s