Zijn we braaf geweest Sinterklaas?

Liefste Sint,

Manon en Aidan zijn nog een beetje klein om zelf te schrijven, maar vooral Manon weet wat ze graag zou willen krijgen. Ze vraagt of het goed is dat ze haar tutje nog even houdt, ten laatste volgend jaar mag het mee voor de kindjes die er geen hebben. Maar misschien geeft ze het intussen al mee aan uw goede vriend de Paashaas in ruil voor chocola. Chocola wil ze van u ook wel krijgen, zo van die met kleine cadeautjes in. Misschien wel met een Minnie Mouse? En blokken, van Hello Kitty. Ze heeft al zo’n doos bij oma en opa maar die moet daar blijven, dus wil ze er graag één voor thuis. Kleertjes mogen er ook komen, en een spelletje als er nog plaats over is in de zak. Ze doet niet moeilijk, want volgende week krijgt ze ook cadeautjes. Het is dan haar verjaardag, weetuwel, en grootouders en meter en peter willen ook iets kunnen geven. En zo is er speelgoed over voor de arme kindjes die geen cadeautjes krijgen voor hun verjaardag.

Manon heeft ook rondgekeken voor Aidan. Ze heeft heel veel van haar oude speelgoed waar ze te groot voor geworden is al in zijn park gelegd, maar hij mag ook iets nieuws krijgen, helemaal voor hem alleen. Ze zag op de computer van mama een groene mat met beestjes en boompjes er omheen. Ze denkt dat hij die graag zal zien en er fijn mee kan spelen.

Zaterdag zal Manon op het puntje van haar stoel zitten wanneer u aankomt met de boot in Antwerpen, ze wil weten of de kindjes braaf genoeg zijn geweest om cadeautjes te krijgen. Daarna komen we u zeker eens bezoeken, in Sint Niklaas bijvoorbeeld, waar uw huis staat. Dan gaan we ineens op bezoek bij haar peter.

Laat gerust weten indien uw paard een speciale voorkeur heeft van wat er in de schoen mag liggen, daar zorgen wij wel voor. Of misschien een koekje voor Piet? Manon maakt die samen met mama in de oven.

Tot binnenkort, Sinterklaas.

Kusjes van Manon, Aidan, mama en papa.

One thought on “Zijn we braaf geweest Sinterklaas?

Geef een reactie