Must have voor mama’s van kleine babies

Hoe je het ook draait of keert, je hebt een flessenborstel nodig wanneer je een baby hebt. Met flesvoeding constant, met borstvoeding wat minder maar vroeg of laat kolf je eens een paar flesjes af dus onderhoud van die dingen is essentieel. Er zijn tientallen modellen flessenborstels maar ik had er steeds hetzelfde probleem mee: hoe kon ik die proper in de buurt van de afwasbak bewaren? Het beste model dat ik tot nu toe vond was er één met een haakje aan het uiteinde, en op ons vorig afdruiprekje kon je die makkelijk ophangen. Maar dat nam belachelijk veel plaats in en met ons huidige rekje is dat niet meer mogelijk.

Enter OXO Tot en hun flessenborstel met houder!

Deze flessenborstel (verkrijgbaar in een 5-tal kleurtjes trouwens) heeft dus een houder maar dat is niet alles. De houder is zo gemaakt dat het water dat nog uit de borstel komt opgevangen wordt in een schoteltje onderaan zodat je het makkelijk kunt weggieten. Het schoteltje kan je verwijderen zodat de binnenkant van de houder makkelijk kan schoongemaakt worden. Zoals bij de meeste borstels zit er ook een stuk in verwerkt om speentjes makkelijk schoon te maken. Geen borsteltje deze keer maar een rubberen/silicone stukje dat een fijne vinger nabootst. Veel doeltreffender om AR melkresten uit de topjes van de speentjes te halen!

 

Heerlijk hebbeding dus als je nog tussen de flesjes zit! (Te vinden bij Paradisio oa., of ga eens kijken op facebook bij Oogappel, de verdeler in België van OXO Tot)

 

Geef een reactie