Zoyoko.com

Voor mij zijn ze net iets te laat gelanceerd, maar voor sommige van mijn lezers en lezeressen waarschijnlijk niet. Ik wil aan de zwangere dames (of dames met babyplannen) onder jullie graag de splinternieuwe webshop ZOYOKO.COM voorstellen.

zoyoko

Zoyoko werd opgericht door Sofie en Tim die ik een paar jaar geleden via Twitter leerde kennen. Sofie was toen zwanger van haar eerste kindje, ik ook. Intussen kennen we elkaar vrij goed en hebben we allebei een tweede kleine spruit. Sofie vroeg me dan ook om even wat ruchtbaarheid te geven aan de lancering van hun webshop. Maar eigenlijk zou ik het geen webshop mogen noemen. De opzet van Zoyoko.com is zoveel meer dan dat. Hun motto is zit goed, voelt goed, doet goed. Hiermee doelen ze op de luxueuze kledij die aangeboden wordt in de shop (waarvan het meeste trouwens na de zwangerschap nog steeds perfect draagbaar is), op hun mammassador programma en  op het feit dat afgedankte zwangerschapskledij wordt door hen ingezameld en aan een goed doel geschonken, zoals Moeders voor Moeders.

Wat is nu dat mammassador programma? Wel, veel ouders zitten bij een zwangerschap op het opvoeden van een baby met duizend vragen, en dat wordt er niet beter op met de ervaring wanneer je voor een tweede baby gaat want elke zwangerschap en elk kindje zijn anders. Er zijn massa’s fora online te vinden waar je terecht kunt met vragen, maar vaak kan een fout gestelde vraag in drama eindigen (kijk maar eens naar sommige topics op Zappybaby). Met het mammasador programma  biedt Zoyoko een alternatief forum om je vragen te stellen. Zoyoko zorgt voor een antwoord of een doorverwijzing naar een ervaren mama of zelfs professionele verzorgende indien nodig. Dat kon ik ook gebruiken tijdens mijn zwangerschappen! Zoyoko is bereikbaar via mail, op Twitter en op facebook.

Als je een outfit wilt waarin je je speciaal kunt voelen, kijk dan zeker eens rond op deze website die nog in volle groei is. Betalen kan via Ogone en als je een foute maat hebt besteld moet je je daar geen zorgen over maken: Zoyoko doet niet moeilijk over terugzending of inwisseling.

Waar wachten jullie op? Ga zeker een kijkje nemen!

Geef een reactie