Naamspeentjes of hoe moet je dat noemen

Toen ik nog zwanger was kreeg ik een mailtje of ik wilde fopspeentjes bestellen met de naam van Aidan erop. Voor Manon hadden we dergelijke speentjes cadeau gekregen van de crèche, dus het leek mij echt een leuk idee. Het is eens niet altijd dezelfde speen die je overal bijna naar het hoofd gegooid krijgt.

Ik bestelde dus een tweetal weken voor de geboorte een setje van 3 fopspeentjes bij mijnfopspeen.be met Aidan zijn naam en een sterretje ernaast. Ik bestelde het setje met een witte, een blauwe en een groene speen maatje 1 in een NUK model. Daar was M het snelste mee weg. Maar er is echt voor elk wat wils te verkrijgen: meerdere modellen van speentjes, meerdere merken, meerdere kleuren, meerdere materialen zoals silicone, latex en natuurrubber. Sommige setjes bevatten 3 fopspenen, andere slechts 2 wanneer het een meer gespecialiseerd merk betreft.

Door een klein probleempje bij de betaling kon ik direct ook hun klantendienst uittesten, en dat verliep perfect! Binnen de week kreeg ik een envelop in de bus met daarin de speentjes, elk speentje voorzien van een bewaarkapje zodat je ze altijd schoon kunt meenemen. De naam is er niet gewoon op gedrukt maar echt erin geëtst, waardoor de letters niet afslijten. De levering was mooi op tijd om een speentje mee te smokkelen naar de materniteit. Vandaar dat ik deze mooie foto op dag 2 kon nemen:

Schattig hé?

Geef een reactie