Doopsuikers en geboortekaartjes

Een flapkonijn, daar horen kleine konijntjes bij, dus dat werd het thema van doopsuiker en geboortekaartje.

Het geboortekaartje werd door een lieve vriendin die als freelance grafisch designer werkt voor ons ontworpen, met de hand getekend en omgezet naar een drukbestand zodat we het gewoon moesten binnengeven bij een drukker zodra de geboortedatum gekend was. Het grote konijn moet de grote zus voorstellen, het kleine konijn is onze kleinste pruts. De vlinder doet denken aan het geboortekaartje van Manon, daar stonden vlindertjes op. We vonden het resultaat onmiddellijk prachtig en het was ook direct haar geboortecadeau:

 

 

 

 

 

De doopsuiker was grotendeels in handen van de meter. Ik gaf wat ideetjes, zij kwam terug met voorstellen en maakte met de hand prachtige vilten zakjes met konijnen erop. En googly eyes! Op de achterkant van de zakjes kleefden we een naamkaartje en 2 mini babyvoetjes. Prutswerk maar oh zo schattig! Ik bestelde een MDF boompje om de zakjes aan te hangen dat toevallig in vrijwel hetzelfde kleur als de groene vilt bleek te zijn. Binnenin zitten groene suikerbonen en blauwe “smarties”. Voor de kinderen maakten we zakjes met een konijntje erop en daarin de Colruyt versie van de choc-o-lait, aangevuld met gepofte rijst omhuld met kleurige suiker.

Het resultaat mag er wel wezen vind ik:

 

Als jullie er eentje voor echt willen hebben doe ik van giveaway! Stuur een mailtje naar endimiblog@gmail.com en antwoord op de volgende vraag: Welke van prutske zijn 3 namen hadden we origineel voor Manon voorbehouden indien zij een jongen was geweest?

De giveaway loopt tot en met 7 oktober om middernacht. Uit de correcte antwoorden loot ik dan de winnaar die ik zal contacteren om het zakje te bezorgen.

Geef een reactie