Den bouw…

Met de eindstreep in zicht moest het natuurlijk wel hier en daar onnozel mislopen hé 😉

Positief: de algemene aannemer heeft helemaal gedaan, alles is af en opgeleverd, iedereen content 🙂

Negatief:

– de deursaga: 3 aangetekende brieven en een paar faxen later kwamen ze vorige week de deuren ophalen. Vandaag kwamen ze nieuwe deuren plaatsen. Ik heb dus 2 deuren: 1 met een ruit in en één zonder, want ze hebben in het transport het glas van deur nr 2 gebroken… volgende week komen ze nóg eens terug

– de steenkappersaga: 2 tabletten van 2 meter en een kookeiland van 3 meter waren geen probleem, maar de vensterbank en een tabletteke konden er niet meer bij voor de plaatsing vorige week. Donderdag zouden ze komen, maar niemand daagde op. Ik belde en het zou voor maandag zijn, vandaag dus. Ik belde opnieuw en nu is het einde van de week, want ze zijn met een werf bezig maar ze “liggen op het machien”. Right.

– de keukensaga: onze schuifdeuren in lacobel waren vorige week niet geleverd van bij de leverancier. Kan gebeuren. Ze zouden vrijdag geleverd worden en, jawel, vandaag geplaatst. Ware het niet dat plots de medeplaatser van de keukenman ziek was en glazen deuren niet door 1 persoon kunnen geplaatst worden en het dus voor einde van de week zal zijn.

Al een geluk dat ik nu thuis zit, als we al die verschuivende afspraken zouden moeten inplannen met mijn verlofdagen zou ik rap commentaar krijgen op het werk…

Geef een reactie