Verbouwupdate

Goed en slecht nieuws van het verbouwfront:

De ramen en openslaande terrasdeuren zijn geleverd en geplaatst. We hebben nu geen donker gat met planken meer maar mooie lichtinval! Een prachtige stap vooruit!

Ware het niet dat nu blijkt dat de ene helft van de dubbel openslaande deur van de keuken naar het terras een constructiefout heeft waardoor ze scheef hangt tov de andere helft. De plaatser ontdekte het bij het plaatsen, de leverancier werd erbij gehaald en die beweert dat het niet waar is. Je ziet ze gewoon scheef hangen met het blote oog! De andere set deuren en het raam zijn trouwens perfect in orde.

Gevolg: hier komt de storm van mails, brieven, aangetekende zendingen enzovoort om dit  alsnog gerepareerd te krijgen. De plaatser volgt ons hierin volledig en zet er ook zijn schouders onder (ons contract met hem is ten slotte levering + plaatsing). Benieuwd hoe lang het gaat duren, zal sowieso pas na het bouwverlof zijn, jammer genoeg.

Wat de rest van de werken betreft: onze aannemer werkt nog een week voor zijn bouwverlof ingaat, alles zou moeten gedaan zijn tegen dan wat zijn werk betreft. De keukenman neemt zijn bouwverlof vroeger en komt de laatste 2 weken van de maand plaatsen. De ballustrademan heeft ook geschoven met zijn verlof en komt de laatste week van juli plaatsen.

Spannend!

Daarna kunnen we Manon haar kamertje klaarmaken zodat zij kan wennen voor broertje er is.

Geef een reactie