28 weken

And all’s well.

Bij de laatste meting vorige week zat nummer 2 al aan 1.370Kg en 37cm. Wat eigenlijk overeenkomt met het gemiddelde van 29 weken. Beetje groot maar niet abnormaal: het is een tweede en het is een jongen en papa is nu ook niet van de kleinsten.

Hij zat wel wat lastig: met zijn rug tegen mijn ruggegraat aangedrukt. Verklaarde ook direct de rugpijn die ik had. Gelukkig is hij sindsdien een beetje anders gaan zitten, dus dat is voorlopig ook weer van de baan. Als ik nu nog wat beter zou kunnen slapen kom ik er wel. De slapeloosheid komt van mezelf, want Manon slaapt flink door nu, en is zelfs droog ‘s morgens! Maar ze is wel 100% in de “nee” periode terechtgekomen. Vermoeiend en moeilijk om mijn geduld niet te verliezen, zeker als ik rugpijn heb.

nog 12 weken te gaan, het begint te korten!

3 thoughts on “28 weken

Geef een reactie