Midsommar

Ik maak er geen geheim van dat ik eigenlijk wel een IKEA fan ben. Kies voorzichtig en je kunt er pareltjes op de kop tikken, voor huis en tuin.

Elk jaar zijn er themaperiodes bij IKEA, en nu is het terug tijd voor Midsommar! De Zweedse viering van midzomer, wanneer de zon niet meer ondergaat, de langste dag van het jaar, is bijna het gezelligste Zweedse feest dat er is.

IKEA speelt er leuk op in met thematische spulletjes en kleurige tuinartikelen, maar dit jaar gaan ze een stapje verder, vooral voor hun IKEA Family leden!

Zoals elk jaar zijn een aantal artikelen afgeprijsd  voor de Family leden, maar er is ook een extraatje: als IKEA Family lid kan je dit jaar gebruik maken van een uitleendienst voor tuinstoeltjes voor je eigen midzomer barbecue! De service biedt minimum 10 en maximum 20 huurstoelen per lid aan. Zo hoef je niet elke keer een stoelendans te houden bij het organiseren van een feestje. De stoelen kunnen tot 72 uur lang gehuurd worden, dus kan je er zonder problemen een heel weekend lang van genieten! Bij de dichtstbijzijnde IKEA weten ze er alles over.

IDEELL Beker IKEAROTERA Lantaarn voor theelichtje IKEA Voor binnen en buiten.LAVANDULA Plant IKEA

En alsof dat nog niet genoeg is: je kan nu ook je eigen buurtfeest of grote familiebarbecue winnen dankzij IKEA! IKEA zorgt voor het feest van je dromen met alles erop en eraan: tent, tafels en stoelen, servies en bestek, barbecue, eten en drinken. Gratis opgesteld, afgebroken en schoongemaakt!

Ga snel eens kijken op de Midsommar website en geniet van de acties, voor ze afgelopen zijn!

Geef een reactie