De koetjes van Danone

Ik herinner me een verhaal in de familie, dat een nicht dacht dat melk uit een fabriek kwam tot ze op bezoek ging op een boerderij en daar zag hoe een koe gemolken werd. Dit is al een oud verhaal, maar de situatie is er niet op verbeterd. Veel kinderen beseffen niet waar melk, kaas, yoghurt vandaan komt. Dankzij Danone krijgen we de kans om dat eens van dichtbij mee te maken!

Deze zomer gaan we op bezoek op een boerderij die melk levert voor de producten van Danone. Zo kan Manon een koe van dichtbij ontmoeten! Heb jij daar ook zin in? Kijk snel hier of er nog een plaatsje over is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s