Huwelijksverjaardag een beetje in mineur

Verlof kon ik niet nemen, uitzonderlijke situaties op het werk zorgen ervoor dat ik deze week echt wel aanwezig moet zijn. In de loop van de namiddag kwam dan ook nog het nieuws dat gezien de weersomstandigheden de aannemer het deel van de werken in huis wilde aanvangen. Euhm. De keuken was wel al 80% leeggemaakt maar er was nog heel wat te doen en alle keukenkasten moesten uitgebroken!

Wat paniekerige telefoontjes later kwamen mijn ouders om te helpen met de afbraak en met 3 werd de keuken gestript terwijl ik enkel op afstand wat nieuws kon vernemen. Toen ik thuiskwam met Manon werden kastjes naar de kelder gedragen. Tegen half 8 was al het nodige gedaan.

Maar daar zaten we dan. Zonder avondeten. Manon had patatjes gegeten op de creche dus ze was heel tevreden met een boterham. Ons feestmaal werd geannuleerd en we gingen dus maar voor wat restjes in de microgolf gevolgd door een pot Chunky Monkey ijs om ons te troosten.

Ik heb dus ook mijn voorraad spaghettisaus voor de diepvries niet kunnen klaarmaken. We hebben lang niet de voorziene hoeveelheid diepvriesmaaltijden klaarstaan. Dat wordt ook nog schipperen.

Volgend jaar beter!

Geef een reactie