schoenen…

Ik heb het hier al eens gezegd: een zwangerschap is niet allemaal rozengeur en maneschijn. Ik heb last van serieuze bekkenpijn en gezwollen voeten. Dat wil ook zeggen dat ik zwaar beperkt word in mijn schoenenkeuze. Platte schoentjes zijn de norm voor de rug, en liefst ook zo comfortabel mogelijk om de gezwollen voeten de nodige plaats te bieden. O ja, en de kinesiste vertelde me ook dat teenslippers en dergelijke uit den boze zijn: de schoen moet aan mijn voet blijven, dus rondom gaan.

Maar mag het ook elegant zijn aub? Ik had 2 jaar geleden Puma ballerina’s in het zwart, en vorig jaar tijdens de solden kocht ik me een tweede paar omdat het eerste zo versleten was door intensief gebruik. Zalige dingen! Comfortabel en elegant!

Ook nu heb ik me even laten gaan, na een stevige zoektocht bestelde ik deze pareltjes:

Ik vind ze alvast prachtig 🙂

One thought on “schoenen…

  1. Heel mooie kleur rood! Zwangerschap en elegantie kunnen hand in hand gaan. Je hoeft niet door het leven gaan als een onaantrekkelijke vrouw omdat je zwanger bent. Aantrekkelijk, zwierig en stijlvol blijven mogelijk. Het kost misschien iets meer moeite maar als het je lukt is het resultaat des te oogverblindender.

Geef een reactie