Week 14

Week 14 en we zitten thuis. Bloeddrukval zorgde voor 4 dagen verplicht verlof, de gyneacologe wilde me de hele week schrijven, maar dan vrees ik dat er een zenuwtoeval op me ligt te wachten op het werk! 😉

De pruts in de buik doet het meer dan goed, intussen al 7,5 cm en alles erop en eraan, ziet er goed uit tot nu toe. De voorspelde datum werd weer naar voor geschoven: 24 is de nieuwe ETA. En lang leve de zwangerschapskleren: de eerste kilo’s zijn er al bij en gewone kledij past al niet meer.

So far so good!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s