Wijvenweek: Dromendag

Dromen, dat is mijn ding. Zo eens verdwijnen uit de werkelijkheid, voor even. En ik doe dat ook echt: 1 of 2 keer per jaar ben ik iemand anders voor de duur van een weekend. Een heldin, die met magie en laserwapens overweg kan. Dan ga ik naar Cyberlive met een groepje en worden we allemaal huurlingen in een boze post-apocalyptische wereld bevolkt met een moderne soort elfen, trollen en orken. Geeky? Tsjah, wat had je van Endimi verwacht?

Volgende keer dat ik mag gaan dromen is het weekend van 13-14 juli. Ja, ik besef dat ik zwanger ben. Daar wordt door de organisatie rekening mee gehouden. Ik ben zeker niet de eerste en zal ook niet de laatste zijn. Het is mijn decompressie, even weg van deze wereld, Nadien krijg je wel de weerslag: het fameuze after-live gevoel wanneer je plots terug in de realiteit komt na een weekend van dromen en adrenaline. Al die stoere mannen en vrouwen zijn gedurende een paar uur echte emo-kippen. Maar we hebben het toch even gekund, die droom waarmaken en iemand compleet anders zijn, veel cooler en stoerder dan wijzelf.

One thought on “Wijvenweek: Dromendag

  1. Pingback: Wijvenweek: Dromendag | Wijvenblogs

Geef een reactie